Seal Doctor

De Risk Racing Seal Doctor voorkomt en bestrijdt lekkende voorvork keerringen. Schuif hem om je voorvorkpoot en draai. De Seal Doctor zal het vuil dat de lekkende voorvork keerring veroorzaakt snel en makkelijk verwijderen. Repareer je lekkende voorvork keerring op het circuit of met een off-road rit zelfs onderweg. Dit stukje gereedschap houdt je motor uit de werkplaats en bespaart je veel geld, voor het repareren van voorvork keerringen.

Mud Axe

Het extra gewicht van overtollig zand of modder aan je motor zal een negatief effect hebben op het vermogen, vering en het gedrag van je motorfiets. Het verwijderen van het overtollige zand en modder zal het vermogen en het totale gedrag van je motorfiets duidelijk verbeteren. De Risk Racind Mud Axe is speciaal ontworpen om het overtollige zand en modder makkelijk van je motorfiets te verwijderen. Het reduceert aanzienlijk in tijd, en hoeveelheid water bij het schoonspuiten van je motorfiets. 

Risk Racing Fusion Grip Tech Motocross Grips
 

Fusion Grips

Risk Racing handvaten hebben een hoge kwaliteit, dubbele samengestelde zachte grip met een versterkt handvat uiteinde en een ergonomisch ontworpen handvat flens.
Ook wordt er gebruik gemaakt van een nieuw bevestigingssysteem, zonder dat u gebruik hoeft te maken van lijm en ijzerdraad. Door gebruik te maken van een bindende onderlaag met daarbij de samensmeltingsspray wordt er een blijvende verbinding gecreŽerd tussen het stuur en handvat. De ergonomische handvat flens zorgt ervoor dat de druk op de knokkel van je duim verminderd, zodat er minder snel blaarvorming ontstaat en het comfort verhoogd wordt.


 

Holeshot Practice Motocross Starting Gate
 

Holeshot Race Gate

Het Risk Racing starthek is een individueel, elektronisch en draadloos trainingsstarthek. De coureur kan het hek door middel van een draadloze afstandsbediening (op het stuur bevestigen) bedienen. Ook is er de mogelijkheid om meerdere hekjes aan elkaar te koppelen of het hek door middel van een directe kabelverbinding te bedienen. Op deze manier kun je op een realistische wijze je start oefenen en gaan voor de HOLESHOT!!!!


 

Risk Racing Palm Protectors
 

Palm Protectors

De Risk Racing handpalm beschermers zijn een zeer dunne beschermende laag die volledige bescherming biedt voor de handpalm en het gebied tussen de wijsvinger en de duim. De handpalm beschermers geven de zeer gewenste bescherming tegen blaren en ondersteunen in het verminderen van de gevreesde ďarm pumpĒ. De uiterst dunne handpalm beschermers worden onder de handschoenen gedragen, zonder deze te voelen. 

MX Lock-N-Load Moto Transport System
 

Lock-N-Load

De Risk Racing lockín load is een verankeringssysteem wat ervoor zorgt dat je motor vast staat in uw vervoersmiddel, zonder gebruik te hoeven maken van spanbanden, ankers en wielklemmen. Het systeem neemt de druk weg van je voorvorkkeringen tijdens transport en zorgt ervoor dat u kostbare ruimte overhoudt. Bovendien kan het systeem snel en makkelijk verwijderd worden van de vloer/bodem door de vier duimschroeven los te draaien, waardoor alleen de lage bevestigingsplaten achterblijven.


 

RR1 Ride-On Motocross Lift / Stand
 

RR1 Ride on Lift

De Risk Racing motorsteun zorgt ervoor dat u na een zware training/wedstrijd de motor niet meer op de motorsteun hoeft te tillen. Duw of rijdt simpelweg de motor op de verlaagde motorsteun. Als het voorwiel de voorste plaat/beugel aanraakt komt de motorsteun omhoog tot onder het frame. Door op het voetpedaal te trappen zal uw motor moeiteloos naar boven komen en bovenop de motorsteun in een veilige positie komen te staan. Het naar beneden krijgen van uw motor gaat net zo moeiteloos en simpel.  


 

RR1 MINI Ride-On Motocross Lift / Stand
 

Mini Ride on Lift

Deze Risk Racing motorsteun is de kleine variant van de RR1 Ride on Lift en ontwikkeld voor motoren tot 85cc. De werking is gelijk aan de RR1 Ride on Lift

 


 

Task Lights - Flexit Light

De Risk Racing werklampen zijn zeer innovatieve lampen die gebruikt kunnen worden bij werkzaamheden in het donker aan uw motor, auto, huis, werkplaats, etc.

Het flexit light is een draadloze flexibele LED werklamp. Zijn ultradunne, flexibele siliconen behuizing zorgt voor een onbeperkte hoeveelheid van licht projectie. Het duurzame frame maakt het voor de gebruiker makkelijker om het te buigen, vouwen, wikkelen, vast te kleven of aan objecten te haken om het licht goed te kunnen positioneren of te richten. Doordat er een magneet geplaatst is in de werklamp is hij heel makkelijk te bevestigen aan oppervlakten van metaal. 

 

Task Lights - Magnetic Light Mine

De Risk Racing werklampen zijn zeer innovatieve lampen die gebruikt kunnen worden bij werkzaamheden in het donker aan uw motor, auto, huis, werkplaats, etc.

De magnetic light mine is een kleine krachtige LED verlichting, met de afmeting van een golfbal. Het heeft een zeer heldere, wijde LED verlichting met 12 krachtige magneten die het mogelijk maken het vast te kleven aan elk metalen oppervlakte of te laten steunen op iedere oppervlakte. Hierdoor kunt u nagenoeg altijd het licht richten op elk gewenste plek. De mogelijkheden zijn hierdoor oneindig!!!.

Task lights - Light Mine Professional

De Risk Racing werklampen zijn zeer innovatieve lampen die gebruikt kunnen worden bij werkzaamheden in het donker aan uw motor, auto, huis, werkplaats, etc.

De light mine professional is een grotere, helderder en meer krachtige versie van de magnetic light mine. Door ongeveer de afmeting van een baseball is hij in staat een 8 keer helderder en 4 keer langer durend licht uit te stralen. Hij heeft 4 elektronische lichtstanden: lage sterkte, hoge sterkte, rood nachtlicht en een sterk zichtbaar gevarenlicht. Met dezelfde plaatsingsmogelijkheden als de magnetic light mine en de extra lichtstanden zijn de mogelijkheden ook hier oneindig!!!.     

 
Risk Racing Grip Donuts
 

Grip Donuts

De Risk Racing donuts zijn een beschermende laag die je tegen de handvat flens kunt schuiven. Hierdoor ontstaat er minder snel blaarvorming en het comfort wordt verhoogd.

 

Risk Racing Motocross Clothing
 

Apparel and Accessoires